Seminarium!

Hej alla som läser vår blogg!

I skrivande stund förbereder vi oss inför vårt första seminarum som vi ska ha tillsammans med resten av klassen. Seminariet är uppdelat i två delar och den första äger rum redan nu på fredag.

Den första delen innebär helt enkelt att alla projektgrupper ska presentera sina projektidéer och sina gymnasiearbeten. Man ska alltså pitcha sitt projekt och få resten av grupperna att förstå hur underbart ens projekt är (typ..)! Den andra delen kommer veckan efter och där ska man alltså opponera mot en grupp som man blivit tilldelad. Ge konstruktiv kritik, hjälpa varandra att utvecklas och annat smått och gott som är sjukt entreprenöriellt (är det ens ett ord?). 

Det första seminariet ska bli kul och väldigt nyttigt. Man får tips, samtidigt som man får höra om alla andras projekt och idéer, vilket är superintressant! 

 

Det vi kommer att fokusera på under vår presentation är främst att upplysa om problem som vårt projekt kommer hjälpa till att lösa, förklara hur viktigt det är och förhoppningsvis lära åhörarna något nytt om kvinnors och flickors situation runt om i världen!

 

Ha en fortsatt trevlig onsdag!/

Emma & Fanny

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s